OM FORMGIVAREN


Hej, vad kul att du hittat hit till min webbshop!

Det är jag som är Elin (Liin) Påhls och den som formgivit alla produkter här på Lovely Liin Design. Jag är en 36-årig grafisk formgivare, illustratör och mönsterskapare från hjärtat av Sverige, Dalarna. Där bor jag "mitt i skogen" i ett svart hus med vita knutar (jag jag vet...helt galet att det inte är rött!) tillsammans med min man och våra tre barn, Neo, Dexter och Juno. 

Jag älskar allt som har med färg och form att göra och inspirationen får jag från allt som finns runt omkring mig. Inte minst från mina barn, men även från något så vardagligt som "mönstret" som bildades i stekpannan då jag hällde i det flytande smöret. Det är fantastiskt vilka oväntade platser det går att hitta mönster och former på om man bara är uppmärksam! 

Kom gärna och häng med mig på mitt instagramkonto @lovely.liin.design för att få en inblick i mitt dagliga arbete, senaste nytt och aktuella erbjudanden.


VILL DU JOBBA MED MIG?
Jag är alltid på jakt efter nya roliga samarbeten! Kanske behöver du ett mönster på en produkt, eller hjälp med illustrationer till något projekt?
Hör av dig till [email protected] så pratar vi mer om vad vi kan göra tillsammans!